نقش مواد اولیه در آشپزی ایرانیپشتیبانی شیپ فودفروردین 20, 1404آشپزی ایرانی یکی از کهنترین و غنیترین سبکهای آشپزی در جهان است. تنوع طعمها، رنگها و رایحهها در غذاهای ایرانی ... ادامه مطلب
معرفی رژیم غذایی ایرانی و فواید آنهاپشتیبانی شیپ فودفروردین 18, 1404رژیم غذایی ایرانی به دلیل تنوع و استفاده از مواد اولیه سالم و مغذی، در سراسر جهان شناخته شدهاند. این ... ادامه مطلب
چگونه غذاهای ایرانی را فریز کنیم بدون از بین رفتن طعم؟ فریز کردن غذاپشتیبانی شیپ فودفروردین 16, 1404فریز کردن غذا یکی از روشهای مرسوم برای افزایش ماندگاری غذاهاست، اما در مورد غذاهای ایرانی که غالباً ترکیبی از ... ادامه مطلب
کته، تهچین یا پلو؟ راهنمای انتخاب غذای برنجی برای عاشقای برنج!پشتیبانی شیپ فودفروردین 13, 1404اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که برنج پای ثابت سفرههای روزانهتان است، حتماً با تنوع غذاهای ... ادامه مطلب
طرز تهیه کته کنگ چیکن؛ ترکیب خوشمزهی برنج و مرغ با طعمی آسیایی!پشتیبانی شیپ فودفروردین 11, 1404اگه دنبال یه غذای خاص، پر از عطر و طعم متفاوت و در عین حال آسون برای درستکردنی، کته کنگ ... ادامه مطلب
کباب مرغ و گوشت: نکات طلایی برای کباب کردن گوشت و مرغ به سبک رستورانی در خانهپشتیبانی شیپ فودفروردین 9, 1404کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در هر جمعی میتواند شوق و نشاط ایجاد کند. تهیه کباب مرغ ... ادامه مطلب